Til Berlin på motorcykel – en fantastisk oplevelse

Berlin er i sig selv en fantastisk oplevelse, men hvis du gerne vil gøre den endnu mere fantastisk, kan det være en god ide, at du kører derned på motorcykel. Turen er ikke lang, cirka 450 kilometer fra København og lidt over 600 kilometer fra Aarhus. Det gør, at du kan køre derned i ro og mag på en eller to dage. Derefter har du motorcyklen til at komme rundt i Berlin på eller kan tage de gode offentlige transportmidler, der er i byen.

Ja, hvorfor stoppe i Berlin, når du er ude at køre på motorcykel i Europa. Der er mange andre steder, hvor du også kan komme hen relativt hurtigt derfra. Det kan for eksempel være til Prag, der bare ligger 350 kilometer væk. Det giver dig en god mulighed for at tage en rundtur i Europa på motorcykel.

Har du tidligere gjort det i bil, vil du højst sandsynligt opleve, at du bliver modtaget på en helt anden måde, når du kommer på en motorcykel, frem for i en bil. Mange mennesker ser det som noget helt særligt, at du er kommet dertil på motorcykel.

Regler for at køre på motorcykel i Tyskland

Når du kører på motorcykel i Tyskland, er det vigtigt, at du overholder de regler, der er der. Du skal i særlig grad være opmærksom på, at der er flere veje, hvor det er blevet forbudt at køre på motorcykel – også nogle af de veje, der var populære at køre på, når folk skulle fra Danmark til for eksempel Berlin. Det skyldes, at beboerne langs med vejene har været generet af den støj, der har været fra motorcyklister, der har kørt for hurtigt. Det skal så altså også gå udover dem, der overholder hastighedsgrænserne.

Derudover er det en vigtigt, at du er opmærksom på hastighedsgrænserne. Der er nogle steder på motorvejene, hvor der ikke er nogen begrænsning, men hvor det alligevel anbefales, at du ikke kører mere end 130 kilometer i timen af hensyn til din egen sikkerhed. Kører du med en trailer på motorcyklen, må du ikke køre mere end 60 kilometer i timen.

Flyv til Berlin og lej en motorcykel

Har du ikke mod på at køre hele vejen til Berlin, men vil du gerne opleve byen fra sædet på en motorcykel, kan du købe billige flybilletter Berlin og så leje en motorcykel, når du kommer frem. Det giver dig mulighed for at komme rundt på en sjov og anderledes måde i byen.

Samtidig bliver det nemt for dig at tage på ture ud af byen, når du har en motorcykel at køre på. Det kan for eksempel være til koncentrationslejren Sachsenhausen, der ligger omkring 45 kilometer udenfor byen.

Det giver dig noget helt andet, når du kan bevæge dig rundt i byen på en motorcykel, frem for at du skal stå og vente på bus eller tog. Samtidig er det også med til at gøre, at det er meget nemmere at finde en parkeringsplads, frem for hvis du var i bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.