Bliv bedre til at køre motorcykel ved at træne

bedre

bedre

Når man kører motorcykel, kan det godt se ud som om, man ikke bruger kroppen så meget. ”Man sidder jo bare og styrer en maskine som gør alt det hårde arbejde” ville nogle nok sige. Og det er selvfølgelig også til dels rigtigt.

Men i virkeligheden bruger man både styrken i kroppen og koncentrationen i hovedet til at styre motorcyklen. Hvis du gerne vil være god til at køre motorcykel, er det derfor ikke nok at træne på motorcyklen. Du bliver nødt til også at træne din krop med fysisk træning.

E-sport kan gøre dig bedste til at køre på motorcykel

De seneste år er e-sport blevet ekstremt populært. Nogle steder i verden er det endda ved at blive lige så anerkendt som normalt sport. Men alligevel er der mange der griner af det, og mener at det ikke er ”rigtig sport”. Det er selvfølgelig en hel debat i sig selv. Men en ting der er interessant at kigge på, er de fordomme som opstår om de professionelle e-sport-udøvere, og virkelighedens modsætning.

Mange tror nemlig at e-sports-stjernerne er en folk tykke energidrik-drikkende og chips-spisende nørder. Men virkeligheden er lige modsat! Hvis du lever usundt, er det umuligt at koncentrere dig på det niveau som man skal kunne, for at blive professionel e-sport-stjerne. Derfor lever virkelighedens e-sport-stjerner efter en hård motions- og diætplan.

Denne tilgang kan du tage med over til din motorcykel. Hvis du vil være god, er det ikke nok at køre en masse motorcykel, og ellers bare ligge og slappe af og spise chips og drikke øl. Du skal træne og leve sundt, præcis ligesom e-sport-stjernerne.

Hvordan kommer man i gang med at træne?

Der er mange måder at træne på. Efterhånden er der faktisk kommet så mange muligheder at det er blevet en hel jungle i sig selv. Men der findes alligevel tre populære kategorier, som for det meste er altoverskyggende.

Den første er træning derhjemme. Det er en nem måde at komme i gang. Du kan fx købe et vippebræt, finde en god YouTube-video der guider dig på vej, og så ellers bare begynde at træne løs. Fordelene ved denne træningsform er, at det er let at komme i gang, og at du selv kan, styrer hvor og hvornår du vil træne.

En anden mulighed er at begynde i et fitnesscenter. Det er en mulighed som over hver tiende dansker benytter sig af. Udfordringen er, at det kan være svært at få opbygget en rutine, hvor du rent faktisk kommer afsted. Det gode er dog, at hvis du kommer afsted, er der alt det træningsudstyr du kan forstille dig, og god mulighed for at få hjælp til hvordan du skal komme i gang.

Den tredje mulighed som er vældig populær hos danskerne, er at gå til en sport. Det er en god måde at træne på, hvor træningen bliver sjov og en social aktivitet, hvor du fx kan mødes med gode venner.

Lige meget hvad du vælger, er det vigtigt at huske sikkerheden og sørge for at du ikke får skader. Det kan du fx gøre ved at købe en foam roller, og derved passe godt på dine muskler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.