Husk billig vejhjælp når du kører på MC

I dag er der flere og flere der tager på ferie i Danmark og udlandet på motorcykel. Desværre glemmer mange, at få vejhjælpen med når de kører af sted. Det er desværre udheldigt i denne forstand, at mange motorcykler på de lange turer kan gå i stå ved punktering, motorskader eller uheld. Heraf bør det være naturligt for alle motorcykelentusiaster der rejser rundt på motorcykel i Danmark og Europa, at være tilknyttet et vejhjælps eller autohjælpsabonnement. I dag har ca. 8 ud af 10 motorkøretøjsejere tilknyttet et vejhjælps abonnement til deres køretøj for at imødekomme evt. uheld hvor assistance kan være en nødvendighed.

Sådanne abonnementer kan være ret billige og uden lang binding, hvorfor det igen bør være en selvfølge for dem der rejser, at stifte sådan et abonnement. De findes i dag i forskellige størrelser og der kan blandt andet købes abonnementer med dækning alene i Danmark, men også i store dele af hele Europa. Heraf kan Falck vejhjælp anbefales som værende et sikkert og godt valg da redningskorpset har stationer verdenen over og gerne hjælper hurtigst muligt. Der findes abonnementer med garant for tidshjælpen, hvilket vil sige, at du hurtigt som motorcykel ejer kan komme på hjulene igen og køre videre til den feriedestination som du havde planlagt. Abonnementerne svinger ikke meget i pris, men kan typisk tegnes for så lidt som under 100,- kr. om måneden for vejassistance. For mere information omkring de enkelte løsninger kan vi henvise til https://billig-vejhjaelp.dk/mc-vejhjaelp.php
Disse løsninger kan herudover også være belejlige til personer der køre på lidt ældre motorcykler da der ofte kan ske problemer med de lidt ældre modeller. Hvis uheldet skulle være ude kan det professionelle personale få dig videre på stedet, hvis der for eksempel er tale om punktering eller at motorcyklen er løbet tør for benzin. Hvis der er tale om et større problem som for eksempel, motorproblemer vil de bugsere dig og din motorcykel til nærmeste værksted eller værksted efter eget valg mod ekstra betaling.

Langt størstedelen af alle bilejere har i dag et abonnement tilknyttet til deres personbil/biler og tallet i dag siger, at det er mere end 8 ud af 10 bilejere der har sådan et abonnement. Ofte følger det med i købsaftalen eller ved medlemskab hos f.eks. FDM. (Foreningen for danske motorejere). Skal man til at købe motorcykel og vil dette være ens primære transportmiddel skal man derfor gøre sig en tanke om hvor hvidt det kan betale sig, at stifte et assistance abonnement for den MC man lige har købt. Det kan sagtens betale sig i det lange løb, da hjælp og bugsering af køretøjet UDEN abonnement kan koste et beløb der er væsentligt højere end den månedlige pris for dækningen. Denne pris kan ofte løbe op i flere tusinde kroner blot i form af mandskabstimer, kørsel pr. km. materiale til reparation og des lige.

Det kan betale sig at sammenligne de forskellige udbyderes priser og løsninger på billig vejhjælp da der kan være stor forskel på hvordan dækningen og hjælpen forholder sig ved kørsel i Danmark såvel som i udlandet. Der er både lavprisselskaber og store selskaber med højere kvalitet, men med højere priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.