Kør-selv-ferien igennem USA 

Hvis du elsker alt hvad der har med motorer at gøre, så er det måske også at foretrække at holde en ferie hvor du kan køre. Måske har du allerede prøvet at gøre igennem Europa før i egen bil eksempelvis. Så er det måske på tide at tage next-level indenfor kør-selv-ferie og udforske andre dele af verden. Nemlig USA.  

Har du aldrig besøgt USA før, så er en rejse igennem landet på fire hjul med stor sandsynlighed lige noget for dig. USA har så meget at byde på, hvor at en bil eller en campervan for eksempel, gør oplevelsen unik. Med et køretøj, kan man opleve landet med stor frihed. Hvis man lejer bil, kan man eventuelt bo på moteller. Har man en campervan med på turen, kan man opleve naturen på en anderledes måde.  

Hvis du har et specielt ønske til et bestemt køretøj, kan du jo undersøge mulighederne for at leje netop dette. Muligheder er der skam nok af i forhold til kør-selv-ferie i USA. 

Råd til det hele 

Det koster noget at rejse, det er svært at komme udenom. Måske går du/I med tankerne om at tage et lån. Hvis et lån er på tale, bør I dog bruge noget tid på at tjekke op på nogle af de muligheder, som findes. Det er derfor en fordel at sammenligne, for at se, hvad de forskellige udbydere tilbyder. Dette kan i læse mere om her

Hvis rejsen foreligger længere ud i fremtiden, kan i med fordel også lægge en plan for at spare op hver måned. Måske er der et bestemt beløb I har råd til at smide i opsparingen til jeres store eventyr til USA. 

Læg et budget 

Hvis ferien skal planlægges nøje, kan det kræve man bruger noget tid på dette. For nogle giver det mening af bruge et rejseselskab til at hjælpe med rejsen. Et rejsebureau kan hjælpe med hele rejsen, også billeje. Det kan der skam være mange fordele i, samt tryghed på rejsen. Når I tager et møde med en rejsekonsulent, kan I også planlægge rejsen ud fra det budget i måtte have. Samtidigt kan I oplyse, hvad jeres ønsker og behov er. Også for hvilket køretøj i kunne være interesseret i at leje.  

Husk disse vigtige ting når I rejser 

Skal i leje en bil, og eventuelt gør det på egen hånd, så husk at læse betingelserne godt igennem. Vær helt sikker på, at I forstår de gældende regler. Det samme gælder for forsikringer. Også rejseforsikringer.  

Når man rejser ud i den store verden, så husk at tegne en god rejseforsikring. Og tjek op om det også dækker i USA. Det er alfa omega når man tager på ferie i et andet land. Hvis du/I gerne vil vide mere om gode råd i forhold til rejseforsikringer kan I finde dem i linket. 

Husk også at tjekke op på de gældende rejsevejledninger inden at I skal rejse. Der kan være vigtige opdateringer og nyheder om destinationens situation, som er relevante at kende til. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.