Sådan får du den bedste kør-selv-ferie

kør selv ferie

kør selv ferie

Er man vild med motorer, biler og alt det, som hører sig til, er tanken om en kør-selv-ferie måske også meget tiltrækkende. I stedet for at sidde i et fly og kede sig, får man med en kør-selv-ferie muligheden for at tage på road trip gennem for eksempel Europa. What’s not to like?

Mangler du et par tips og tricks til at få den bedste kør-selv-ferie er du havnet det rette sted! Læs med videre, og find ud af hvordan du får det bedste ud af det ultimative ferie road trip.

Hav helt styr på alt det praktiske

En kør-selv-ferie kan være en vild fed oplevelse for alle medlemmer af familien hvis den bliver planlagt ordentligt. Er der ikke styr på al det praktiske før motoren startes og ferien derved begynder, kan der opstå en uforudset situation på turen, som kan risikere at ødelægge den gode feriestemning.

Sørg derfor for at have styr på alle praktiske detaljer og finurligheder før ferien begynder, og vær derefter sikret en god ferie uden akutte situationer. Hvilke ting er det så, der skal være styr på? Du holder sikkert allerede din bil i tip-top stand, men giv den lige et tjek mere før kør-selv-ferien begynder. Det er jo trods alt bedre at give den et ekstra tjek end at noget går galt på turen.

Hav derudover også styr på alt det praktiske omkring bilen. Tjek op på forsikringer, vejhjælpsabonnement og andet, som er essentielt for at få en god kør-selv-ferie. Er der styr på disse ting, er du et skridt tættere på en succesfuld ferie.

Har du børn med i bilen? Tænk over dette

Skal familiens unger med på kør-selv-ferien, er der et par ekstra ting, som det er super smart lige at tænke over. Det kan nemlig godt være hårdt for sådan et par størrelser at skulle fragtes på tværs af Europa i en bil. Den frygtede kedsomhed kan jo sætte ind, og så er den gal på bagsædet!

Vær derfor forberedt på sådan en situation, og sørg for at medbringe noget, som kan gøre køreturen lidt sjovere for børnene. Husk også at holde rigeligt med pauser så benene kan blive strakt, blæren tømt og snackdepoterne fyldt op.

Vælg en lækker destination

Selvom rejsen bestemt er en stor del af ferien, er det destinationen, som man ser frem til. Gør derfor kør-selv-ferien en tand bedre ved at vælge en lækker destination, som I kan glæde jer til hele vejen på turen. Der findes et hav af lækre feriedestinationer derude, så der er rigeligt af dejlige feriesteder at vælge imellem. Undersøg stedet, og hav de mange oplevelser, som venter jer, i tankerne på køreturen.

Et godt tip til at komme billigt afsted på kør-selv-ferie er at vælge en afbudsrejse. Du kan finde tilbud på rejser på rejsetilbud.dk, hvor der er rigeligt med gode destinationer at vælge imellem. Vælger du selv at køre på ferien, vil du sikkert også have en god chance for at kunne spare ekstra på afbudsrejsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.