Sådan kan du beskytte din virksomheds brand

Generelt når vi surfer på nettet, videregiver vi en masse personlige oplysninger som kan anvendes og misbruges af eventuelle hackere og reklamebureauer. Ønsker du derfor at beskytte din personlige historik for omverden, bør du læse med her. 

Har du en virksomhed kan det være væsentligt at holde nogle ting personlige og hemmelige for omverdenen, for derved at beskytte dit brand og undgå eventuel kopiering. Her kommer din IP-adresse ind i billedet, da den er en væsentlig kilde til at private informationer hurtigt kan blive spredt mellem mange mennesker.  

Hvad er en IP-adresse? 

En IP-adresse er tilkoblet din computer, mobil eller tablet, og hjælper med at identificere din geografiske placering samt aktivitet på internettet. Din internetudbyder eller øvrige udefra vil hermed let kunne opspore din IP-adresse, og således få adgang til hele din søgehistorik og browserhistorik. Tilgår du private hjemmeside i forbindelse med informationssøgning til din virksomhed, er det derfor en god ide at være ekstra påpasselig, da du aldrig kan vide om nogle holder et vågent øje over dig. I forlængelse af dette, skal du også derfor være forsigtig med at lade andre bruge dit netværk. Hos MinIP kan du læse meget mere og blive klogere. 

Tilgå nettet anonymt 

Det er heldigvis muligt at surfe på nettet anonymt og skjule sin IP-adresse. I både din computer, tablet og mobil er der inkorporeret en privat browserhistorik, som gør det muligt at søge på diverse browsere uden at efterlade nogle spor. Dette skal du blot huske at slå til inden du besøger en hjemmeside. Er du typen der ofte glemmer dette, kan det være en god ide at gøre brug af et VPN program.  

Dette er særligt velegnet hvis man ofte tilgår nettet og ønsker at skjule sin IP-adresse fuldstændig. VPN beskytter dine data og gør din internetforbindelse usynlig, således at eventuelle hackere ikke kan opspore din aktivitet. En anden måde, hvorpå du kan skjule din historik er ved brug af en Tor browser. Denne browser skjuler også al internetaktivitet, og du kan hermed med ro i maven tilgå internettet uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt fortrolige oplysninger slipper ud. I visse tilfælde kan din IP-adresse ændre sig, og det er derfor vigtigt løbende at holde øje. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.