Vælg billeasing og brug krudtet på din MC

Er du motorcykelentusiast, kan du formentlig godt lide at nusse om din kværn. At vaske, pudse og polere, så den altid står skinnende og fin og er klar til næste tur. Det er sikkert også en fryd at skifte olie eller tændrør, og dine weekender bruger du gerne på småjusteringer og forbedringer. Din bil trænger egentlig også til at blive serviceret, og dækkene skal snart skiftes til vinterdæk. Men egentlig gider du ikke rigtig rode med bilen, da det er motorcyklen, din kærlighed falder på.

Spar tid og besvær med leasing

At lease en bil er uhyre nemt. I bund og grund finder du den bil, du gerne vil have og bestiller den. Når bilen er klar til udlevering, får du nøglerne og kan sætte dig ind i din spritnye bil. Alt er inkluderet. Du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter eller udgifter til service eller dækskifte.  Efter leasingperioden afleverer du bilen tilbage og kan eventuelt bestille en ny leasingbil. Du har dermed mulighed for at kende dine samlede biludgifter og mulighed for nemt og bekvemt at skifte bilen ud jævnligt.

Ved leasing af en fabriksny Audi får du en attraktiv leasingaftale, hvor værkstedsregninger er inkluderet, og hvor du har mulighed for at beholde samme bil i mellem 1 og 3 år. Du kan vælge imellem alle de nye og lækre biler, så befri dig selv for besværet og vælg en lækker bil, og frigiv samtidig tid og penge til at fokusere på din motorcykel.

Fordele og ulemper ved leasing

Som ved alt andet, er der selvfølgelig både fordele og ulemper ved at lease frem for at købe. Den største fordel er, at du slipper for uforudsete udgifter. Den månedlige leasingpris er fast og inkluderer service, værkstedsregninger, afgifter og ansvarsforsikring (kan variere afhængigt af leasingselskabet).

Til gengæld ejer du ikke bilen, og de penge, du månedligt betaler, har du ikke mulighed for at få igen som ved salg af en bil. Biler falder dog hurtigt i pris og er generelt ikke en særlig god investering, da der oftest tabes penge ved gensalg.

Du slipper også for at låne et højt beløb i banken. Det er blevet sværere at få bevilliget lån efter finanskrisen, men det skal du ikke bekymre dig om ved en leasingaftale. Du skal dog være opmærksom på, at du som ved en låneaftale stadig bliver kreditvurderet.

Lad bilen stå og tag motorcyklen

Du foretrækker formentlig at køre på motorcykel frem for at køre i bil. En leasingaftale indeholder som standard et begrænset antal kilometer, og har du brug for flere kørte kilometer, tilkøber du en ekstra pakke.

Derfor har du en god undskyldning for at tage motorcyklen så meget som muligt. Kør til og fra arbejde og kør ture i den flotte danske natur eller til udlandet. Er du interesseret i at læse mere om fordele ved at have både bil og motorcykel så læs med her. Bilen kan bruges, når familien skal med. Du kan sikkert også snildt overtale din partner til at køre den fine leasede Audi, mens du selv hopper op på kværnen og drøner derudad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.